ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ QATAR AIRWAYS!

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ QATAR AIRWAYS!

Είναι κάποια πράγματα που όταν συμβαίνουν δεν το πιστεύεις. Ή μάλλον αργείς να το πιστέψεις. Λες “αποκλείεται!”

Και όμως, συμβαίνουν. Ναι, σε εσένα. Σε εσένα που έχεις αλλάξει τη ζωή σου, έχεις αλλάξει πόλη διαμονής και προσπαθείς να κολυμπήσεις σε μια νέα θάλασσα πραγμάτων. Και να που τα καταφέρνεις σιγά σιγά, και πιο σύντομα από ότι φανταζόσουν.

Κάτσε όμως να πάρω τα πράγματα από την αρχή, γιατί ίσως σε έχω μπερδέψει λίγο. Εδώ και περίπου τρεις μήνες βρίσκομαι στη Ντόχα και μέσα στο διάστημα αναζήτησης εργασίας, δε σταμάτησα να ασχολούμαι με το blog μου, να γράφω κείμενα και στα αγγλικά και να δίνω το παρόν σε events από τα οποία λάμβανα πρόσκληση κι ένιωθα πως με αντιπροσωπεύουν.

IMG_5988

Λίγες μέρες πριν και ενώ βρισκόμουν στο ταξί και πήγαινα στη δουλειά μου, ήρθε ένα mail το οποίο ακολούθησε ένα τηλεφώνημα. Ήταν ο υπεύθυνος digital marketing της Qatar Airways και με καλούσε στην ΠΡΩΤΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΗ της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη! Ήδη από πέρυσι η Qatar Airways, μία από τις καλύτερες αεροπορικές παγκοσμίως με διεθνείς διακρίσεις, είχε ανακοινώσει ότι ανάμεσα στις νέες πτήσεις που θα πραγματοποιεί από το 2018 και που αφορούν στην Ελλάδα, θα είναι απευθείας πτήση από Ντόχα σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο.

IMG_6008

Και τώρα η αεροπορική αυτού του βεληνεκούς με επέλεξε να συμμετάσχω στο fam trip που θα λάβει χώρα την Τρίτη 27 Μαρτίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας πτήση για Θεσσαλονίκη, με την παρουσία ιδιαίτερα σημαντικών ανθρώπων της εταιρείας, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 31 Μαρτίου. Το ταξίδι περιλαμβάνει φυσικά ξενάγηση στη συμπρωτεύουσα, στα μνημεία της, ενώ την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα επισκεφτούμε τη Βεργίνα και την επόμενη ημέρα θα φτάσουμε στην Κασσάνδρα ή στη Σιθωνία, ανάλογα πάντα με τον καιρό. Η όλη εμπειρία, δε γίνεται να μην έχει φυσικά και τις ανάλογες γευστικές περιπλανήσεις.

IMG_0115

Δε μπορώ να σου περιγράψω τη χαρά μου, πραγματικά! Ένα πολύ σημαντικό ταξίδι, στο οποίο έχω την τιμή να συμμετάσχω και να επικοινωνήσω όλα τα όμορφα της αγαπημένης μου Θεσσαλονίκης στους κατοίκους της Ντόχα, ντόπιους και μη. Μια αεροπορική σύνδεση που θα ωφελήσει και τις δύο πόλεις.

Ακολούθησέ με στo Facebook και στο Instagram και βρες όλα τα updates μου στο #ThessalonikiTogether.

Θα με βλέπεις εκεί στη συμπρωτεύουσα να πετάω από τη χαρά μου 🙂

Λίγες πληροφορίες για την Qatar Airways

Είναι μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση και συνέπεια.

Συνδέει περισσότερους από 150 προορισμούς σε Αφρική, Ασία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αμερική και Αυστραλία.

Η βάση της είναι το Hamad International Airport, το οποίο κατέκτησε την πέμπτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου, σύμφωνα με τα Skytrax.

Είναι η αεροπορική που χρησιμοποιώ για τα ταξίδια μου για πάνω από ένα χρόνο.

Φύγαμε για Θεσσαλονίκη!