ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;!

ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ;!

Άγαλμα της Ελευθερίας, Times Square, Empire State Building, Central Park, MET, MOMA, Broadway, Brooklyn, Lincoln Center of the Performing Arts…

Ναι, ναι. Καλά κατάλαβες! Το Πάσχα θα πραγματοποιήσω ΤΟ ταξίδι. Ένα ταξίδι που είναι χρόνια στη λίστα μου και επιτέλους θα σβηστεί.

Ουρανοξύστες, πάρκα, μουσεία, μόδα, οικονομία, ιστορία. Όλα αυτά μαζί σε μια πόλη που εκπέμπει τόση, μα τόση ενέργεια και που δεν κοιμάται ποτέ!

Και δεν θα μείνω μόνο στη Νέα Υόρκη. Το ταξίδι μου θα έχει κι άλλες στάσεις. Ουάσινγκτον, η “ήρεμη δύναμη”, Τορόντο, η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη του Καναδά και φυσικά Καταρράκτες Νιαγάρα, δείγμα του μεγαλείου της φύσης!

Καταλαβαίνεις, φυσικά, ότι είμαι τόσο ενθουσιασμένη, που μόνο όμορφα θα σου λέω τώρα και μόνο επιβλητικούς χαρακτηρισμούς θα χρησιμοποιώ!

Οπότε θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να αρχίσω να μιλάω πολύ. Τα αξιοθέατα είναι πάρα πολλά, οι βόλτες είναι επίσης πολλές και είμαι σίγουρη ότι θα βρω και πολλά άλλα όμορφα να σου δείξω.

Επίσης, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για ακόμη έναν λόγο. Γιατί θα δω μια από τις αγαπημένες μου φίλες από το μεταπτυχιακό, τη Rosy, η οποία ζει και εργάζεται εκεί. Το απόλυτο reunion!

Ελπίζω να με ακολουθήσεις, να εμπνευστείς και να μου στείλεις και τα δικά σου must visit 🙂

Αναχώρηση: 29 Απριλίου

New York, New York!

ΥΓ: Το πιο όμορφο από όλα ξέρεις ποιο είναι; Να μπορείς να πραγματοποιείς σιγά σιγά τους στόχους σου και να βάζεις “τσεκ” στα ταξίδια της λίστας σου 😉